Четвер, 25 Квітня 2024 р.
1 Січня 2022

ЗІРКИ ПРОРОКУЮТЬ: ТИГРИК МУРКОТІТИМЕ

Блакитний Водяний Тигр за китайським гороскопом стане новим господарем 2022 року. На зірковому троні він замінить Бика, який керував 2021-го. Астрологи впевне­ні, що рік буде потужним, світлим і сповненим гарними подіями, ад­же недаремно у східній культурі тигр – найбільш шанований. Він – символ щедрості, сили і справедливості, бо ж поєднує мудрість та пристрасть.
Це не час розслаблення і спочивання на лаврах. Зміни стануться в житті кожного, а будуть вони зі знаком плюс чи мінус, залежатиме від нас самих. Хто наважиться ризикнути – опиниться у виграші, бо смугас­тик змусить рухатися всіх. Тих, хто зуміє гідно сприймати будь-який виклик, чекає ціла пригода. І хоча рік Тигра за китайським кален­дарем офіційно розпочнеться 1 лютого 2022-го й правитиме аж до 21 січня 2023-го, ми ж зустрічатиме­мо нового господаря в новорічну ніч.
Але, що б небесні світила не пророкували кожному знаку зодіаку, знайте, що доля кожного – в наших руках.

ОВЕН

Якщо закриєте всі гарячі питання 2021-го, то казково щаститиме 2022-го. Однак не забувайте контролювати емоції, які в Овнів іноді б’ють через край, доведеться навчитися думати стратегічно й діяти виважено. Тоді можна сміливо реалізовувати всі задуми, які довго відкладалися на потім. Якщо попрацюєте над собою, Тигр не раз допоможе і в кар’єрі, і в коханні. До речі, про кохання. Тут однозначно будуть зміни, навіть якщо ви давно в парі. Можливо, другій половинці дадуть хорошу посаду, що вплине на спільне життя. Аби уникнути емоційного вигорання на роботі, вчасно
організуйте відпустку. У фінансовій сфері гарантований успіх.

ТЕЛЕЦЬ

Початок року стане періодом затишшя і занурення у власний внутрішній світ. На цей час краще зупинити бурхливу діяльність. А ще проявиться талант підприємця. Тож можна розраховувати на значні успіхи в кар’єрі, якщо будете довіряти власній інтуїції та рухатися в правильному напрямку. Тельцям слід раціонально розподіляти свій час і виважено ухвалювати всі рішення, адже від цього залежить майбутній фінансовий добробут. А в особистому житті деякий час пануватиме мовчазне затишшя, тому пошук другої половинки слід відкласти на кінець року. Аби уникнути депресії, важливо не забувати про відпочинок та улюб­лене хобі.

БЛИЗНЮКИ

Вам притаманна природна харизма, яка зіграє важливу роль у кар’єрних та особистих досягненнях. Тож якщо ви вже давно роздумуєте над новою роботою, без остраху вирушайте на її пошуки – цього року удача на вашому боці. Гарні новини очікують Близнюків, які поки що не мають другої половинки: 2022 року вам пощастить нарешті її зустріти. Тому не зволікайте, а відкривайтеся новим можливостям, які обов’язково з’являться. Сімейні ж можуть розслабитися, адже ваші стосунки в повній безпеці. Фінансова сфера здивує Близнюків неочікуваними сюрпризами.Тому вам буде за що гарно провести відпустку і помандрувати в те місце, про яке мріяли.

РАК

Слід припинити безпричинне зане­покоєння та нарешті навчитися сприймати все, як є. Перебування в постійному стресі може негативно вплинути на ваше самопочуття. І хоча рік Тигра іноді буде непростим, завдяки здоровому глузду та спокійному ставленню вдасться здолати всі перешкоди на шляху. Попри дрібні незручності, не бійтеся ризикувати та втілювати нові проєкти. В особистому житті все буде окей. Навіть дрібні суперечки не стануть на заваді сімейному щастю. Кінець року краще присвятити саморозвитку та реалізовувати все, що давно хотіли спробувати: прочитати прид­бану книгу чи приготувати нову оригінальну страву.

ЛЕВ

2022-го амбітним Левам доведеться трохи вгамувати емоції. Адже надмірна самовпевненість може завадити як особистим, так і робочим стосункам. Не слід також забувати й про друзів та приділяти їм більше часу, аби близькі люди не почали віддалятися. В середині року очікують зміни у професійній сфері, тож треба бути готовими до того, що можете розпочати новий кар’єрний шлях. Але нервувати не варто, адже це матиме позитивний результат. Найважливіше – зберігати спокій і врівноваженість у будь-­якій ситуації. Не слід вплутувати­ся в сумнівні угоди. У родині приборкайте імпульсивність, аби не розпалювати конфліктів.

ДІВА

На початку 2022-го можна потішитися власними досягненнями. Краще не будувати масштабних планів, а натомість вирушити в довгоочікувану відпустку туди, де зав­жди мріяли побувати. Завдяки цьому, зможете набратися сил і вдосталь насолодитися дозвіллям, що допоможе з ентузіазмом взятися за нові проєкти, досягти мети та успішно втілити задумане. Настав час відкрити світу власні творчі вміння та віддатися натхненню. Це не лише наповнить неймовірною енергією, але й дозволить розкрити нову грань таланту. Зірки пророкують зміни в особистому житті. Пам’ятайте, що рік Тиг­ра – ідеальний час для реалізації можли­востей.

ТЕРЕЗИ

Рік порадує новими відкриттями, спокійними й приємними буднями. А ще буде щедрим на гарні події, які можуть призвести до неочікуваних змін. Деякий час доведеться присвятити розв’язанню робочих питань, але також багато часу проведете у приємній компанії. Словом, рідні будуть щасливі й здорові, давні друзі будуть із вами, друга половинка даруватиме приємні сюрпризи, а фінансова подушка буде задовільною. Це рік-перепочинок: вам точно потрібне таке перезавантаження. Нарешті зможете доб­ре відпочити та дозволити собі омріяну манд­рівку. Така відпустка подарує релакс, незабутні емоції, а це гарно вплине на самопочуття.

СКОРПІОН

2022 року можете без остраху покладатися на інтуїцію, адже вона не підведе. Особливо, коли йдеться про питання у фінансовій сфері. Тому перша частина року – чудовий період, щоб нарешті залишити нецікаву роботу та знайти справу до душі. Будь-які зміни в цей період будуть лише позитивними, тож сміливо наважуйтеся на них. А от грандіозних змін в особистому житті слід очікувати аж у середині року. Це може бути одруження, поява коханої людини або наро­дження дитини. Наприкінці року доведеться вирішувати незначні проблеми – з цим впораєтеся завдяки оптимізму та впевненості в собі. Починайте нове хобі, адже 2022 рік прогнозує успіх.

СТРІЛЕЦЬ

2022 року несподівано усвідомите, що найважливіше в житті – це сім’я, адже саме вона є джерелом справжнього щастя. Тож якщо близькі скептично поставляться до змін у вашій поведінці, не засмучуйтеся. Із часом рідні звикнуть до підвищеної уваги з вашого боку та оцінять таку турботу. Рік Тигра не стане поштовхом до змін у фінансовій сфері. Тож у цьому плані все буде стабільним. Зірки застерігають бути обачними, бо на шляху до досягнення мети можуть з’явитися недоброзичливці. Краще триматися від них якомога далі. Цей рік стане сприятливим періодом для навчання та саморозвитку. Самотнім Стрільцям пощастить зустріти кохану людину.

КОЗЕРІГ

Нетерплячість і надмірна впертість можуть завадити досягнути мети та виконати завдання. Тому краще докласти всіх зусиль, щоб підкоригувати свою поведінку, аби не довелося ліквідовувати наслідки ненавмисних помилок. Проявляйте прихильність до людей, які намагаються вам допомогти, адже вони це роблять щиро. На роботі все складатиметься позитивно. Можливо, на вас очікуватиме гарна премія або підняття кар’єрними сходинками. Кінець року обіцяє бути сприятливим, позитивним і сповненим приємними емоціями. Час, проведений у колі близьких і друзів, потішить, додасть сил та енергії. Не забувайте про сон і відпочинок.

ВОДОЛІЙ

На початку 2022-го закортить повніс­тю змінити власне життя. Це стосується як зовнішності, так і кар’єри. Піддаватися зайвій емоційності та вдаватися до радикальних дій не слід, адже з плином часу можете передумати. Тож ретельно обмірковуйте кожен вчинок, оскільки він може бути визначальним і кардинально вплинути на долю. Усередині року на вас очікує покращення фінансового стану, адже цей період ідеально підходить для кар’єрного зростання та досягнення мети. А ось кінець року буде не таким бурхливим – його Водолії проведуть у спокої та сімейному затишку. Якщо буде вибір між написанням звіту та прогулянкою з рідними, обирайте друге.

РИБИ

2022 року головне завдання для Риб – намагатися зберегти все, що вдалося здобути торік. Йдеться не лише про матеріальні досягнення, але й про духовний розвиток. Усе, що трапилося, зробило вас мудрішими, терплячішими та сильнішими. Тож тепер настав час використати цей досвід, щоб допомогти близьким розв’язати їхні проблеми. Не хвилюйтеся, адже вам вдасться здолати труднощі завдяки наполегливості. Другу частину року Рибам краще зосередитися на навчанні та роботі. Без вагань беріться за ве­ликі проєкти, адже удача буде на вашому боці. Хоча рік виявиться плідним у фінансовому плані, не забувайте відкладати певну суму для несподіваних витрат.