П'ятница, 26 Квітня 2024 р.

ЦЕГЛИНА ДО ЦЕГЛИНОЧКИ…

Вже чверть століття ТОВ «Будівельна Компанія «Поділля-Трасбуд» має незмінного керівника. Володимир МУЖИЛО з нагоди 25-річчя перебування на чолі підприємства 5 лютого отримував привітання від колег-старожилів.

Володимир МУЖИЛО– Зайнявши посаду начальника тоді ще ПМК-35, одразу зрозумів, наскільки компанія була бідною, бо єдине, що мала – хороших працівників і одне приміщення, – пригадує Володимир Петрович. – Тому й розпочав з будівництва власної виробничої бази. Нині аналогічної немає в усій Хмельницькій області. 

Та найбільше тішить директора ТОВ «БК «Поділля-Трансбуд» кількість будинків, зведених підприємством. Серед них – 6 центрів зайнятості по Україні, «Аптека №140», 30-квартирний будинок «Агропромтехніки», 80-квартирний будинок консервного заводу, піонерський табір у с.Суржа, гуртожиток у с.Зіньківці, центральний корпус ЦРЛ, 

24-квартирний житловий будинок міського РЕМ, 23-квартирний будинок МНС у селищі Смирнова та багато інших.

Наразі ж, за словами Володимира Мужила, компанія відновила будівництво житлового будинку на вул.Васильєва, 5, тривають будівельні роботи і в будинку для військових на пр.Грушевського, 50. Планується зведення великого елеватора на ст.Балин, в якому зберігатимуться 150-200 тис.т зерна.

А колеги з побажанням якнайбільшої кількості об’єктів подарували директорові каску з ювілейним надписом «25» та пояс для страхування.