Субота, 27 Квітня 2024 р.
13 Листопада 2015

«SРЕАК&GO» – КАМ’ЯНЧАН НАВЧАЮТЬ, ЯК У КЕМБРИДЖІ

Вивчити іноземну мову не так важко! У цьому переконані учні школи іноземних мов «Sреак&Gо».

«SРЕАК&GO» Хоч і сама в минулому вчитель англійської мови, але методика викладання мене справді вразила, адже дуже швидко ти просто усвідомлюєш, що ХОЧЕШ вчити мову. Комунікативні методики університету Кембридж, за якими працює молодий і кваліфікований колектив, робить реальним спілкування іноземною мовою з першого заняття в 100% випадків. Унікальність методики також полягає в тому, що людина долає п’ять мовних бар’єрів. Завдяки інтерактивному спілкуванню в групах, долається перший і дуже важливий бар’єр – страх говорити. Для того, аби навчання було цікавим, включається яскравий контекст, проводиться робота з логікою та різними видами пам’яті, забувається невдалий досвід вивчення мови в минулому.

Найбільше вразила легкість викладання та абсолютно невимушена атмосфера. Співпраця з найкращими мовними й освітніми центрами Західної Європи, Англії та США дає можливість розширити кругозір. Також у школі діють освітні програми для майбутніх лідерів у Вашингтоні (США) від «Transnational Education Group».

«SРЕАК&GO» - КАМ’ЯНЧАН НАВЧАЮТЬ, ЯК У КЕМБРИДЖІ	Засновником школи у Києві є випускниця Кам’янець-Подільського ліцею Анастасія Рибак, засновник школи в нашому місті та керуюча навчальним процесом – Юлія Швидка.

За словами Юлії, ідея відкриття школи виникла ще в жовтні минулого року, але реалізуватися вона змогла пізніше, адже для викладання за методикою університету Кембридж потрібно було пройти курс навчання, скласти іспити та отримати сертифікат Кембриджського університету міжнародного зразка.

Також у школі діє соціальна програма для здібних дітей «S&G Child». Переможець конкурсу дитячих талантів і проектів англійською мовою отримує безкоштовне навчання у «Speak and Go» протягом 1 семестру. Минулого місяця призером цієї соціальної програми стала

12-річна школярка Яна-Марія Рибак, друге місце здобув Назарій Прокопов

(10 років), які власним прикладом довели, що вміння ставити перед собою цілі та досягати їх є вкрай важливим у сучасному житті. Колектив школи висловлює щиру подяку сім’ям Рибаків, Прокопових та всім своїм клієнтам за розумних і цілеспрямованих дітей.

– У школі є свої правила та цінності, які сповідують і викладачі, і учні, – каже Юлія Швидка. – Ми не лише навчаємо діток, а й паралельно виховуємо цілеспрямовані особистості, намагаємось дивитися разом в одному напрямку, лише вперед і з упевненістю. Адже повна назва нашої школи «Speak More And Go Far» – «Спілкуйся більше та удосконалюйся!». 

ЧОМУ САМЕ «SРЕАК&GО»? БО ВОНИ СПРАВДІ УНІКАЛЬНІ! 


                                               

Ірина ВАРЕНИЦЬКА, 

спец. для «ПОДОЛЯНИНА».

Пр.Грушевського, 46 (офіс 93),

тел.: 097-066-75-62

www.speakandgo.education



 

 

   

 

.