П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
9 Грудня 2011

ПРЕЗИДЕНТ ДАВ – НАМ ПОТРІБНО ЗАБРАТИ

29 листопада Президент України підписав загальне доручення по Хмельницькій області за результатами свого візиту на Хмельниччину в жовтні ц.р. Згідно з дорученням, керівництво держави має посприяти стабілізації в області ситуації у бурякоцукровій галузі, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах державної форми власності, інвентаризації об’єктів туристичних маршрутів, реконструкції та будівництва низки об’єктів. 

Чималу частку в дорученні займають шляхи вирішення проблем Кам’янця-Подільського. Як уже повідомлялося, Президент доручив вжити невідкладних заходів щодо реставрації Нової Західної башти, казарм фортеці, Кушнірської та Гончарної башт, Вірменського торгового будинку, проведення капітального ремонту Кам’янець-Поділь­ського міського Будинку культури, завершення будівництва Кам’янець-Подільського міськрайонного будинку правосуддя.

– Також у дорученні йдеться про здійснення капітального ремонту аварійного 9-поверхового житлового будинку на Нігинському шосе, 1а, – повідомив міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ. – Це дуже важливо, адже у місті може з’явитися соціальне житло. Загалом на вказані вище об’єкти Кам’янець планує отримати близько 50 мільйонів гривень. Одним з головних завдань міської влади сьогодні є відпрацювати всі питання у відповідних міністерствах, щоб фінансування робіт було відображено в Державному бюджеті – 2012.