Субота, 27 Квітня 2024 р.
17 Травня 2013

ДОРОЖНИЙ БЮДЖЕТ. КАЖУТЬ, УСЕ ЗА ПЛАНОМ

Питання про те, як почуваються міські дороги, знову порушувала наглядова рада за якістю виконання ремонтних робіт. Її чергове засідання відбулось 13 травня й проходило в режимі чіткої звітності заступника міського голови Сергія БАБІЯ. Говорив він про вже зроблений у місті ямковий, поточний і капітальний ремонти автодоріг.

Цьогоріч бюджет ямкового ремонту складає 1 млн. 34 тис.грн., витратити з них встигли вже 400 тис. У звітах зазначено, що кошти пішли на холодний асфальт, підтримувальний весняний ремонт, рихтування Хмельницького шосе та вул.Шевченка, а також новий асфальт для Північної та Лесі Українки. Дещо зекономити допоміг наш асфальтовий завод. Сьогодні він працює на повну і постачає свою продукцію навіть у сусідні райони.

2дороги.jpgРешту 600 тис. також уже знають куди подіти – своєї черги чекають пр.Грушевського та вул.Огієнка. Найближчим часом заплановано провести й поточний ремонт на вул.Драй-Хмари (поблизу суду) та Хмельницькому шосе, а також перехрестях Пушкінська – Суворова і пр.Грушевського – Драгоманова. На них у скарбниці є ще близько півтора мільйона гривень.

Щодо перехрестя вулиць Північна – Лесі Українки, то ремонт тут уже завершено. Його зробили бруківкою, гарантують, що цілим воно залишатиметься ще років 40-50. Із 7 травня ним курсують міські авто.

А от на капітальний ремонт місто має 4 млн. мобілізованих коштів – більше як половина піде на вулицю Чехова, решту розподілятимуть на найбільш проблемні ділянки.