Неділя, 19 Травня 2024 р.
18 Березня 2016

У ТЕРИТОРІАЛЬНОМУ СЕРВІСНОМУ ЦЕНТРІ НОВИЙ КЕРІВНИК

Свої повноваження склав Юрій ГРИСЬКО, який три роки очолював Кам’янець-Подільський МРЕВ, реорганізований сьогодні в Територіальний сервісний центр №6843. Юрій Борисович залишився працювати в центрі на посаді оператора-діловода, а новим керівником став Олег ГАНЗЮК.

Нагадаємо, що в Україні ліквідували міжрайонні реєстраційно-екзаменаційні відділи Державтоінспекції, замість яких уже працюють так звані сервісні центри. Наразі в Хмельницькій області їх є п’ять. До будь-якого по послуги можна звертатися незалежно від місця проживання і реєстрації.

Новопризначеного начальника центру представили 11 березня.

Олег Михайлович ГАНЗЮК

Олег Михайлович народився 9 червня 1976 р. в с.Рихта Кам’янець-Подільського району.

Після закінчення 1991 р. Рихтівської неповної середньої школи вступив на відділ механізації Кам’янець-Подільського сільськогосподарського технікуму, а згодом навчався в Кам’янець-Подільському сільськогосподарському інституті.

1998 р. пішов працювати на цукровий завод інженером із техніки безпеки й продовжував навчатися на економічному факультеті сільгоспінституту.

Із 2001 р. працював в Інспекції державного технічного нагляду, яка з 2012 р. була реорганізована в Державну інспекцію сільського господарства у Хмельницькій області. Тут займав посаду заступника начальника відділу технічного нагляду.

У березні цього року очолив Територіальний сервісний центр №6843 Регіонального сервісного центру в Хмельницькій області.

Одружений, виховує доньку-школярку.