Четвер, 02 Травня 2024 р.
19 Червня 2015

КУЛЬТУРНА ЗБРОЯ УКРАЇНИ ВДАРИЛА ПО КАМ’ЯНЦЮ

У рамках Всеукраїнського туру на підтримку українських військових 12 червня в Кам’янці-Подільському виступив заслужений академічний ансамбль Збройних сил України.

КУЛЬТУРНА ЗБРОЯ УКРАЇНИ ВДАРИЛА ПО КАМ’ЯНЦЮВиступ ансамблю розпочався о 18.00 на площі Польський ринок і тривав протягом двох годин, даруючи присутнім море яскравих емоцій та океан патріотизму. Звичайно, в першу чергу ансамбль виступав для військових, проте безкоштовно насолодитися їхніми різноманітними номерами міг кожен охочий. Метою численних виступів ансамблю по всій Україні є виховання патріотичного духу та моральна підтримка військових у нелегкі часи. Народні танці у виконанні молодих людей у національних костюмах, естрадні й народні пісні – одна за одною лунали зі сцени та зібрали довкола себе досить багато людей, що вибухали гучними оплесками після кожного номера.

Перш ніж завітати до нашого міста, ансамбль подолав дуже довгий шлях, за останній рік виступивши в багатьох містах по всій Україні, у тому числі й на сході – для учасників АТО та мешканців населених пунктів, яких безпосередньо торкнулася війна. Кам’янецькі глядачі зустріли колектив дуже тепло, і саме цей факт значною мірою створював неймовірну атмосферу, що панувала на площі біля Ратуші до останньої хвилини виступу.

Роман АНДРІЄНКО, Андрій СЄРОВ, спец. для «ПОДОЛЯНИНА».