П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
27 Травня 2022

У КАМ’ЯНЦІ ПОБІЛЬШАЛО ВИШІВ

На Хмельниччину завітали керівники факультету №1 Хар­ківського національного університету внутрішніх справ, який займається підготовкою фахівців для органів досу­дового розслідування НПУ. Відтепер факультет базуватиметься в Кам’янці-Подільсько­му. Тож усіх, хто мріяв опанува­ти професію слідчого, університет запрошує на навчання.

Днями керівництво ГУ НП у Хмельницькій області та працівники управління кадрового забезпечення зустрілися із представниками вишу. До Хмельницького завітали декан факультету №1 ХНУВС, док­тор юридичних наук, професор, полковник поліції Олександр Музичук і заступник декана факультету з навчально-методичної роботи, доктор юридичних наук, доцент Владислав Невядовський. Вони розповіли про цьогорічні умови вступу та навчання на факультеті, який відтепер базуватиметься в Кам’янці-Подільському.
Працівники поліції, а також цивільні особи, які мають намір навчатися у ХНУВС, можуть отримати необхідну інформацію на офіційному сайті навчального закладу (univd.edu.ua/). Також по довідкову інформацію можна звертатися до сектора організації відбору УКЗ ГУНП у Хмельницькій області
за номером: 067-381-49-08.

За інформацією ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.