Вівторок, 30 Квітня 2024 р.
17 Травня 2019

ВЛАДА – ПОМОЛОДШАЛА!

16 травня містом керувала молода команда! У рамках традиційного Дня дублера на владних посадах у виконкомі символічно працювали 26 дублерів – студентів ка­м’янецьких вишів, що стали слухачами факультету муніципального управління.

Хто і чиї обов’язки виконуватиме, вирішило жеребкування, тому ніхто зі студентів не обирав посади заздалегідь. Дублери вивчали роботу виконкому, відвідали засідання, а також слухали звернення кам’янчан. «Новообрані можновладці» отримали чудову можливість побачити роботу та насичений графік керманичів міста. Єдине, до чого не допускали студентів, – підписування документів, і це зрозуміло.
– День дублера – це можливість приміряти роль того чи іншого керівника. У кожного була можливість ознайомитися з документами, поставити запитання і побачити нашу роботу, – розповів заступник міського голови Вадим Савчук.

Іванна БУРЛАКА.
Фото автора

Міського голову Михайла Сімашкевича на один день заміняв Руслан Науменко, його заступників Сергія Бабія – Анастасія Головатюк, Вадима Савчука – Ірина Ліпчинська, керуючого справами виконкому міськради Яну Мельничук – Ольга Боднар, а секретаря міськради Дмитра Васильянова – Ангеліна Дишкант.