П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
8 Липня 2022

ПОШТА ОБІЦЯЄ БУТИ МОБІЛЬНОЮ

– Буквально недавно Укрпошта відкривала оновлене Центральне відділення і відділення на Довжку, а сьогодні в нашій громаді стартував масштабний проєкт – мобільні поштові бригади. До автопарку пере­сувного відділення ввійшли перші десять новеньких авто, які обслуговуватимуть нашу громаду і весь район. А це підвищення рівня сервісу для кам’янчан і поява послуги там, де вона не була доступною. І нехай ці бригади доставляють гарні новини! – так прокоментував міський голова Михайло ПОСІТКО урочистий запуск мобільних бригад Укрпошти, що стартував 1 липня за участі керівника Хмельницької дирекції Укрпошти Миколи ГРОМОВА, представників керівництва району і районних тергромад.

Як повідомляють в Укрпошті, таким чином відбувається зміна формату обслуговування в селах, де мешкають менше як 1200 жителів. Із початку війни на маршрути виїхали 372 пересувні відділення. А з початку липня ще 48 пересувних відділень почали обслуговувати 440 сіл Житомирської, Тернопільської та Хмельницької областей.
Зокрема, в нашій області почали працювати 17 пересувних відділень із точками базування в Кам’янці-Подільському та Городку. Вони будуть обслуго­вувати понад 80 тисяч жителів 178 сіл.
Проєкт пересувних відділень стартував 2018 року з Чернігівської області. Фінансування проєкту здійснюється коштами Укрпошти, а також інвести­ціями ЄБРР у розмірі 33 млн євро на закупівлю та оснащення автомобілів пересувних поштових відділень.