Неділя, 28 Квітня 2024 р.
7 Березня 2024

ТІЛЬКИ РАЗОМ МИ СИЛЬНІШІ!

Дмитро СередюкУ перших числах березня місцеві медики і громадські активісти здійснили поїздку на фронт для забезпечення захисників продуктами харчування та медикаментами.
Завдяки зусиллям і зборам серед небайдужих працівників міської лікарні, вдалося придбати та передати нашим військовим FPV дрон.

– Подорож розпочалася з порожньої траси передмістя Харкова, де замість звичного міського гомону нас зустріла сирена. Ми зрозуміли, що перетнули «кордон» між звичним життям і зоною конфлікту, кордон, де все поділяється на чорне та біле, – згадує заступник директора міської лікарні Дмитро СЕРЕДЮК, який разом із представниками міського громадського об’єд­нання «Добродій» їздив до наших захисників. – Після зустрічі з військовими хлопцями в Харкові наш шлях лежав до Куп’янська, де звуки вибухів стали буденністю. Навіть ми стали свідками прильоту КАБу і наслідків її руйнівної сили. Далі – напівзруйнований Ізюм, де з цивільного населення були лише люди похилого віку та волонтери. Ми також відвідали відважних воїнів у Слов’янську, Краматорську та навколишніх селах. У втомлених очах кожного військового, якого я зустрів, бачив незворушну впевненість у Перемозі, непохитну силу та мужність, але в жодного не побачив страху.

А останньою точкою передачі допомоги в Донецькій області був Покровськ, де нам здавалося, що бій із ворогом триває бук­вально в декількох кілометрах. І назавжди в моїй пам’яті залишиться багряно-червона заграва, що супроводжувала наш шлях до Павлограда…

А матеріальною згадкою на пам’ять став трофей від бійців з Кам’янеччини та їхні підписи на прапорі Кам’янець-Подільської міської лікарні.
– Ми щиро дякуємо кожному, хто долучився до організації поїздки, що відбулася за ініціативою міського голови та адміністрації місь­кої лікарні, – коментує директор КНП «Ка­м’я­нець-Подільська міська лікарня» Борис СИРОТА. – Цей внесок символізує нашу підтримку і вдячність військовим за їхні сміливість та жертовність. Разом ми сильніші!