Субота, 27 Квітня 2024 р.
21 Березня 2024

НОВИНИ ТЕРГРОМАД

ПОЛЯКИ – ВІЙСЬКОВИМ І ГРОМАДАМ

Голова райради Михайло СІМАШКЕВИЧ поділився гарною новиною – громада гміни Шемуд Вейгеровського повіту Поморського воє­водства (Польща) передала 2 спеціалізовані автомобілі для наших військових і тергромад. За це очільник райради подякував мешканцям гміни в особі вуйта Рішарда КАЛЬКОВСКІ.

 

І ВЗЯВ КОШТИ, І ЗАПЛАТИВ

жванецьУ Жванецькій тергромаді з’явилися банкомат і термінал «Ощадбанку». Із цієї нагоди до громади, яку очолює Тетяна КРИВОРУЧКО, завітали заступниця начальника обласного управління АТ «Ощадбанк» Наталія ШИМКО та керуючий Кам’янець-Подільським відділенням Андрій ДАНЬКІВ. Банкомат і термінал розташовані у приміщенні Жванецької сільської ради. Зняти кошти в банкоматі можна в будь-який час, а здійснити банківські дії в терміналі – від­повідно до графіка роботи сільради.

 

 

А СТОРІЧЧЯ – В МИРІ!

18 березня 95-річчя відсвяткувала жителька с.Мукша Китайгородська Марія МАКАРОВА – ветеранка праці, учасниця війни, мати-героїня. Марія Вікторівна за своє життя пережила немало, було багато хвилюючих моментів і випробувань. Тому представники Слобідсько-Кульчієвецької сільради і районної ради ветеранів, вітаючи ювілярку, бажали, щоб кожен день іменинниця зустрічала з жагою до життя, радістю, усмішкою та добрим настроєм, а також відсвяткувала 100-річчя в мирній Україні.

За інформацією тергромад.