Вівторок, 30 Квітня 2024 р.
28 Травня 2010

ОДНИМ АБЗАЦОМ

  • На запитання журналістів щодо скарг підприємців ринку на підвищення їм плати за оренду торгових місць Валерій АНДРУХОВИЧ зазначив, що саме ринковий збір, котрий потрапляє до міського бюджету і розмір якого регулює міська влада, поки підвищувати не планується. А розмір оренди торгових місць встановлює адміністрація ринку.
  • Як повідомив начальник міськуправління з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення Юрій КРИЛОВ, здійснюється контроль ситуації з рівнем води в річці Смотрич, яка знаходиться в межах норми. Управлінням відпрацьовано плани дій на випадок підтоплення, в готовності знаходяться шандори в районі с.Цибулівка, оперативною службою виконкому 1505 ведеться журнал замірів води.
  • 20 травня в рамках відзначення Дня Європи відбувся форум «Ми та Європа» міської Асоціації шкільних європейських клубів «Віче успіху». Учасники форуму приєдналися до підписів під листом-зверненням Президенту України Віктору ЯНУКОВИЧУ від учасників мережі євроклубів України щодо європейського року боротьби з бідністю та соціальною ізоляцією.
  • Якщо сьогодні сесією міськради буде прийнято відповідне рішення, то 30 травня, о 12.00, у сквері «Водойма» відбудеться церемонія урочистого відкриття «Каменю Кохання з Кани Галілейської», присвячена Дню міста в рамках Міжнародного проекту «Камінь любові у Вашому місті».
  • Громадянська мережа ОПОРА та Комітет виборців України оголосили про початок національної кампанії спостереження за зовнішнім незалежним оцінюванням 2010 р. Моніторинг охопить 12 сесій, під час яких абітурієнти складатимуть тестування з 8 предметів.