Вівторок, 30 Квітня 2024 р.
25 Березня 2011

ВОНИ ВИЗВОЛЯЛИ ПОДІЛЛЯ

  • 14 березня у ЗОШ №14 для учнів 3-4 класів була проведена година пам’яті до Дня визволення міста «Дорогами священної війни». 

Відбувся конкурс на кращу листівку-поздоровлення з Днем визволення. Вірші про Велику Вітчизняну війну прочитали учні Сергій СЛОБОДЯН, Валерій БОДНАРЧУК, Денис ЗАРІПОВ і Дар’я САФРОНОВА. 

  • 15 березня у бібліотеці (філія №7) для учнів НВК №17 проведено літературний вечір «А на тих рушниках – земля рідна моя», під час якого учні Софія ВАЛЕВСЬКА, Олександра ІВАСЬКОВА, Яна ГЕРЦ і Віталій КОЗАКОВ декламували вірші українських поетів.
  • 16 березня у СЦ «Довголіття» працівниками бібліотеки (філія №2) спільно зі студентами історичного факультету К-ПНУ ім.Огієнка проведено годину пам’яті «Вони визволяли Поділля».

Учасники заходу зі сльозами на очах слухали пісні на військово-патріотичну тематику і свідчення очевидців. Перегляд літератури «Солдатська слава Подільського краю» був присвячений подвигу подолян у роки Великої Вітчизняної війни.

  • 16 березня працівники бібліотеки (філія №6) провели урок-реквієм «Тих днів у пам’яті не стерти і сьогодні». Учні СЗОШ №5 і НВК №8 зустрілися з ветераном Великої Вітчизняної війни Людмилою ПІЛАТОВИЧ, яка розповіла дітям про важкі воєнні роки, читала власні вірші, присвячені подвигам у Великій Вітчизняній війні. Свої вірші також декламували Софія ДУБІНСЬКА, Родіон ВІТРУК і Владислава МАЛА.