Середа, 08 Травня 2024 р.
5 Серпня 2011

ІНОПЛАНЕТЯНИ НЕ ПРИБИРАТИМУТЬ

ІНОПЛАНЕТЯНИ НЕ ПРИБИРАТИМУТЬСуботня злива спричинила чимало біди. Дощова вода, що хлинула на вул.Тімірязєва, на схил до річки від вул.Суворова, з прилеглих вулиць мікрорайону Жовтневого принесла купи мотлоху, в тому числі й будівельне сміття, яке люди просто викидають на дорогу. 

Ще рік тому тут не було навіть асфальтового покриття. Торік, коли влада виділила кошти для асфальтування цієї ділянки, всі раділи, однак дорогу прокладено в приватному секторі, де багато господарів ретельно піклуються тільки про власне обійстя та не хочуть прибирати в себе за парканом. 

Проте все ж є окремі мешканці Біланівки, котрим не байдуже майно всієї громади. Вони пройшлися домоволодіннями, що на вул.Тімірязєва, та закликали мешканців вийти, аби гуртом прибрати каміння з проїжджої частини. Та, як не дивно, ніхто не вийшов, а тим часом автомобілі втрамбовували каміння в асфальт. Активістам же довелося не лише прибирати біля своїх домівок, а ще й на найбільш постраждалих ділянках дороги. Напевно, люди, котрі мешкають на вулицях Чапаєва, Войкова, Фабриціуса та пров.Червоногвардійський, не розуміють, що все викинуте на дорогу будівельне сміття рано чи пізно опиниться на асфальтовому покритті вул.Тімірязєва, якою кожен з них дістається до своїх домівок. 

Приємно відзначити господарів будинів №№62, 66 і 72, котрі дбають про ті блага, які влада може дати у часи нинішньої економічної скрути. 

Тож не будьте байдужими! Приберіть навпроти своїх осель, поскошуйте бур’яни, бо ніхто з космосу не прилетить і не зробить цього за нас! А головне – не смітіть!