Вівторок, 07 Травня 2024 р.
5 Серпня 2011

РОБОТА ВЛІТКУ – ТЕПЛО КАМ’ЯНЧАНАМ ВЗИМКУ

РОБОТА ВЛІТКУ - ТЕПЛО КАМ’ЯНЧАНАМ ВЗИМКУКП «Міськтепловоденергія» активно продовжує ремонтні роботи на об’єктах тепло- та водопостачання, адже саме плідна робота у цей час є запорукою того, що в домівках кам’янчан буде тепло взимку. 

Як уже повідомлялося в пресі, з 1 серпня для поточного та профілактичного ремонтів зупинено всі котельні. Працівники комунального підприємства проводять перевірку обладнання котелень і центральних теплових пунктів, а також гідравлічні випробовування мереж. Проте всього за чотири дні роботи вже виявлено чотири пориви: на перехрестях пр.Грушевського з вул.Північна, пр.Грушевського з вул.Годованця, а також на вул.Тімірязєва та Жукова. Вчасне їх усунення дозволить уникнути додаткових проблем узимку. Роботи в цьому напрямку тривають, тому прохання до кам’янчан із розумінням поставитися до тимчасового відключення гарячої води.

Не менш важливі роботи проводяться нині на основній магістральній тепломережі. Працівники КП «Міськтепловоденергія» розпочали заміну 125 м центральної магістралі на пр.Грушевського (минулого року в цій частині було замінено 40 м труби), від справності якої залежить теплопостачання всієї південної частини міста. Магістраль експлуатується з 1968 р., відпрацювала вже два свої гарантійні терміни та потребує посиленої уваги комунальників, тому вкрай необхідно підготувати її до настання опалювального сезону.