Вівторок, 30 Квітня 2024 р.
30 Березня 2012

А БОРЖНИКАМ – ВІДРІЖУТЬ!

За підрахунками КП «Міськтепловоденергія», 95 кам’янчан заборгували підприємству понад 655 тис.грн., тобто кожен з них винен понад 5 тис.грн.

Саме через таких злісних неплатників накопичуються борги підприємства. «МТВЕ» вже ви­про­бувала практично всі законні засоби боротьби з несумлінними платниками. Майже до кожного з них надсилалися листи з виконавчої служби, є по два рішення суду. Та це не допомагає. Більше того, багато боржників є досить забезпеченими людьми і можуть щомісяця сплачувати за комунальні послуги. 

Тому наказом по підприємству оголошено місячник боротьби з  неплатниками. Якщо люди не хочуть чи не можуть сплачувати за послуги, значить – вони їм непотрібні. Тож злісні неплатники будуть відключені від водопостачання. В перший день було відключено 8 квартир, та робота триває. Для відключення боржників виїжджає бригада працівників «МТВЕ». Долучаються до цієї невдячної справи працівники міліції, які забезпечують правопорядок та доступ до квартири.

Адміністрація підприємства вкотре звертається до споживачів: вчасно сплачуйте за комунальні послуги та не допускайте накопичення боргів! Інакше – гарантоване відключення від холодного та гарячого водопостачання. Якщо доступу в квартири не буде, у під’їздах локально розбиратимуть стіни та таким чином відрізатимуть мережі.

Прес-служба КП «МТВЕ».