Неділя, 28 Квітня 2024 р.
3 Серпня 2012

«ЯБЛУНЕВИЙ ГУРМАН» ЗДОБУВ ПЕРЕМОГУ

1 серпня біля Ратуші роботи представляли 12 учасників із Полтави, Кам’янця-Подільського, Хмельницького, Києва, Івано-Франківська та учасниця з Білорусі. Охочі мали можливість оглянути незвичні композиції, в яких конкурсанти використовували тільки природні матеріали – сіно, садові квіти, гілки дерев, лугові матеріали, декоративні шнури і стрічки. 

«ЯБЛУНЕВИЙ ГУРМАН» ЗДОБУВ ПЕРЕМОГУУ результаті вийшли оригінальні витвори мистецтва, розміщені на зеленій території поблизу Вірменської криниці. Було представлено багато мешканців тваринного світу – бедрика, равлика, маленького півника, страуса, павича, черепаху, черв’ячка, що невтомно працює в невеличкому яблуці, й навіть жирафа у квітах різних кольорів. До речі, останнього зробили учні Кам’янець-Подільської спеціалізованої школи №1 І-ІІІ ступенів Богдан і Назар Тягаї. За цю роботу хлопці отримали диплом і грошову винагороду. 

А дівчата з Кам’янця-Подільського, Хмельницького та Києва представляли величне царське крісло, усіяне трояндами, у стилі арт-деко. Щоправда, завершити свій витвір вчасно юні флористки не встигли. Разом з тим, конкурс доповнювала виставка скульптур із дерева Анатолія Дубового. 

«ЯБЛУНЕВИЙ ГУРМАН» ЗДОБУВ ПЕРЕМОГУПереможницею стала киянка Наталія Пет­рова з «Яблуневим гурманом» (на фото). Вона займається флористикою 2,5 роки. Навчалася цьому мистецтву в Академії флористики Наталії Агеєвої. Досі представляла свої роботи лише в Києві. Ось що вона розповіла «ПОДОЛЯНИНУ»:

– Робота досить непроста, потребує багато часу і зусиль. Свій витвір готувала весь день. До того ж потрібно було розробити ідею, знайти необхідні матеріали. Перед нами стояло завдання виконати композицію з природних матеріалів. Я вирішила придумати щось веселе та живе. Працювати із сіном непросто, але учасники гарно впорались із завданням.