Вівторок, 30 Квітня 2024 р.
21 Листопада 2014

КАДРИ

НЕСТЕРУК МОЖЕ СТАТИ ГУБЕРНАТОРОМ

Після того, як 25 вересня Президент звільнив Леоніда ПРУСА з посади голови Хмельницької облдержадміністрації, вся область думає-гадає, хто ж стане наступним губернатором.

Цього тижня чутки навколо майбутніх кандидатур на посаду голови ОДА активізувалися і в Кам’янці. А все тому, що з’явилися припущення, ніби це крісло дістанеться колишньому кам’янецькому міському голові (а нині заступнику міського голови Хмельницького) Анатолію НЕСТЕРУКУ.

Хто ж буде головою Хмельницької ОДА, достеменно поки що знає тільки Президент. Ще вчора на його офіційному сайті жодних указів щодо керівництва Хмельниччини не було.

АНАЛІЗУВАТИ ТЕЛЕБАЧЕННЯ БУДЕ КАМ’ЯНЧАНИН

Роман КІФЛЮКА поки ще один кам’янчанин долає кар’єрні сходи поза межами рідного міста. Вчора начальником управління контролю та аналізу телерадіомовлення Нацради України призначено Романа КІФЛЮКА.

Кам’янчани знають Романа Миколайовича як багаторазового чемпіона міста з шахів, колишнього начальника міського управління у справах сім’ї та молоді, відділу приватизації комунальної власності міськради, а також як одного з кандидатів на посаду міського голови.