Неділя, 05 Травня 2024 р.
20 Травня 2016

НАШІ ПРОТИ ХАРКІВСЬКИХ

Одні торгують – інші нервують. Підприємці кам’янецького ринку висловили невдоволення з приводу дозволу міської влади на розміщення на вул.Соборна тимчасового ярмарку товарів легкої промисловості з Хар-кова. 17 травня своє обурення місцеві базарники висловили в міськраді.

Підприємці аж ніяк не бажали проявляти солідарність до колег зі сходу країни, мовляв, харківські ціни й товари нічим не кращі, й така акція тільки б’є по кишені місцевим прицівникам ринку. На думку голови ГО «Самоврядування ринку», депутата міської ради Анатолія ГУРОМИ, влада міста мала б насамперед подбати про інтереси кам’янецьких підприємців, і якщо вже й розміщувати торговий ряд з іншого міста – то подалі від центру.

Зі слів міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА, харківський ярмарок до нас приїхав у рамках загальноукраїнської акції «Схід і захід разом», яку підтримали й інші міста.

– Ми не могли відмовити. До того ж минулого року жодних нарікань на такий ярмарок не було. Не розумію, чому працівники ринку не порушили цього питання хоча б за тиждень, а сьогодні почали говорити про те, аби вигнати харківських продавців. Війна не лише на сході, війна – в наших душах, – зазначив міський голова.

А от чимало кам’янчан, коментуючи ситуацію в соцмережах, зізнаються, що більше запитань у них виникає до місцевих підприємців. Бо ціни на кам’янецькому базарі такі ж «демократичні», як і ставлення до східних конкурентів.