Понеділок, 06 Травня 2024 р.
18 Листопада 2016

РІЧНА РАДА

Рівно рік тому – 18 листопада 2015 р. – відбулася перша сесія новообраної міської ради. По свої мандати тоді прийшли всі 36 народних обранців. А ось минулого вівторка, 15 листопада, незважаючи на першу річницю своєї каденції, не всі депутати мали бажання попрацюва-ти – майже чверть депкорпусу була відсутня. Хоча кворуму вистачило – і чергову сесію міськради провели.

Відзнаку міськради «Честь і шана» отримує командир 48-ї інженерної бригади полковник Віктор КОРШОК

Розпочалася вона із урочистостей – врученням військовослужбовцям міста відзнаки «Честь і шана» та «За заслуги перед міською громадою» згідно з рішенням попередньої сесії та грамот від народного депутата Володимира Мельниченка.

Директор КП «Міськтепловоденергія» Валерій ГОРДІЙЧУК отримав із рук міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА грамоту за друге місце в конкурсі «Найкраще підприємство комунальної теплоенергетики України» за підсумками I півріччя 2016 р.

Серед робочих рішень сесії: виділення 100 тис.грн. для придбання нового обладнання для КП «Міська стоматологічна поліклініка», затвердження звіту про виконання бюджету за 9 місяців, дозвіл на встановлення меморіальної дошки з портретом Генрика Сінкевича на фасаді Домініканського монастиря, виділення коштів для придбання раніше орендованих у ПП «Статус-2013» твердопаливних котлів (2 млн. 481 тис.грн).

Знову на сесію було винесено рішення щодо передачі в оренду земельної ділянки на вул.Пушкінська, 53. Як повідомив депутат міськради Дмитро КОСТЮКОВИЧ, у суді позитивно оскаржено рішення сесії міськради про передачу ділянки в оренду ТОВ «Галас», і за законом мали б ділянку віддати другому претенденту – підприємцю Телесницькому. Проте депутати проігнорували думку Феміди. Причому, як свідчать результати голосування, оприлюднені на сайті міськради, проти ніхто не був (9 осіб утрималися, 8 – не голосували).

Наприкінці сесії пролунало прохання депутатів здійснити перевірку маршруту №10, водій якого не по-людськи і незаконно повів себе із учасником бойовий дій та іншими пасажирами.

Пізніше відділ транспортних перевезень підтвердив інформацію, що згаданого водія звільнять з роботи.