Понеділок, 06 Травня 2024 р.
9 Грудня 2016

А НА ЧОЛІ ЗАБІГУ – КОМАНДИР

А НА ЧОЛІ ЗАБІГУ - КОМАНДИР

Одягнуті в 25-кілограмові бронежилети та зі зброєю в руках військовослужбовці Центру розмінування легко подолали 5-кілометровий марш-кидок на навчальному полігоні. Забіг вони провели 5 грудня і присвятили волонтерам та 25-й річниці Збройних сил України.

– Колектив запропонував відзначити професійне свято по-спортивному й таким чином підтримати колег, які наразі виконують завдання у зоні проведення антитерористичної операції, продемонструвавши єдність. До пробігу долучилися й інструктори з Канади, – розповів начальник гарнізону і командир Центру розмінування полковник Володимир РОДІКОВ.

У забігу взяли участь 100% чоловічого особового складу військової частини, які не задіяні у виконанні спеціальних бойових завдань у зоні АТО.

– Військовослужбовці показали відмінну фізичну форму, фінішували з приємними емоціями, ніхто й не думав якимось чином «відкосити» від кросу, – підкреслив заступник начальника центру по роботі з особовим складом підполковник Богдан БЕРКУТА. – А як інакше, коли на чолі забігу – сам командир.

Ще б пак, адже тренування для командира – звичний ритуал. Фізичну форму Володимир Родіков підтримує ранковими пробіжками та комплексом вправ, подаючи гарний приклад для наслідування підлеглим.  

А вже вранці наступного дня на плацу окремої інженерної бригади вишикувалися військовослужбовці для урочистостей з нагоди 25-ї річниці ЗСУ за участі  представників влади міста і району, громадських організацій та друзів-волонтерів.