Четвер, 02 Травня 2024 р.
24 Березня 2017

ВИКОНКОМ ПРО ПАМ’ЯТНИКИ І ДОРОГИ

23 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На розгляд було винесено 70 питань, більшість із яких стосувалася компетенції служби у справах дітей, департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста, департаменту містобудування та архітектури. За результатами роботи ухвалено 68 рішень.

Зокрема, згідно з ними, буде проведено архітектурні конкурси на найкращу проектну пропозицію комплексного благоустрою території скверів Молодіжний, «Гунські криниці» та зони відпочинку мікрорайону Жовтневого.

У сквері Молодіжному передбачається влаштування пам’ятника чи меморіального знаку на честь загиблих воїнів АТО та Героїв Небесної сотні.

До участі в конкурсі запрошуються художники, скульптори, архітектори, митці або авторські колективи. На переможців очікує грошова винагорода. Заявка на участь у конкурсі подається поштою на адресу департаменту містобудування та архітектури міської ради: каб.114, Майдан Відродження, 1, м.Кам’янець-Подільський, 32300, або на електронну пошту:

arhitektura@kam-pod.gov.ua

Також члени виконкому затвердили план капітального та поточного ремонтів доріг міста на 2017 р.

За інформацією департаменту ЖКГ, капітальний ремонт дорожнього покриття заплановано провести на вулицях: Папаніна, Князя Володимира (колишня Фрунзе), пр.Грушевського, Драгоманова, Вутіша, Шмідта, Польський ринок, П’ятницька, Довга, Госпітальна, Патріарха Мстислава (колишня Фабріціуса).

Поточний ремонт дістанеться пр.Грушевського, вулицям Лесі Українки, Гагаріна, Данила Галицького, Північній, Гунській, Смотрицькій, Тімірязєва, Пушкінській, Вутіша, Князів Коріатовичів, Нігинському та Хмельницькому шосе.

Нагадаємо, що 14 березня тендерний комітет визнав переможцем електронного відкритого аукціону на закупівлю «Поточного дрібного (ямкового) ремонту доріг у Кам’янці-Подільському» КП «Комбінат благоустрою».

Комунальники обіцяють приступити до робіт 27 березня.

За матеріалами прес-служби міськради.