Вівторок, 30 Квітня 2024 р.
17 Листопада 2017

ПОДІЛИЛИСЯ ДОСВІДОМ – ЗАБРАЛИ НАГОРОДУ

КП «Міськтепловоденергія» вкотре ввійшла до списку найкращих підприємств комунальної теплоенергетики України, посівши ІІІ місце в конкурсі за показниками першого півріччя 2017 р. Конкурс проводився за ініціативою Мінрегіонрозвитку, будівництва й ЖКГ та Міжгалузевої асоціації «Укртеплокомуненерго».

Урочисте нагородження переможців провели під час XІІІ Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства – 2017», що відбувався в Києві 7-9 листопада. Участь у масштабному заході взяли гендиректор «Міськтепловоденергії» Валерій ГОРДІЙЧУК, головний інженер Василь ТАРАСЮК, заступник гендиректора з теплопостачання Віктор ДІДКІВСЬКИЙ і начальник відділу з питань енергоефективності та екології Олексій СІКОРА.

Під час роботи конгресу виступив і Валерій Гордійчук із доповіддю щодо впровадження енергоефективних технологій та заміщення споживання природного газу, завдяки яким підприємству вдається модернізувати й розвивати своє господарство. Найновіші реформи, найсвіжіші закони у сфері надання житлово-комунальних послуг, стратегічні напрями розвитку ЖКГ України, перспективи енергоефективності та відновлюваних джерел енергії – ось лише невелика частина питань, які впродовж трьох днів обговорювали учасники міжнародного конгресу комунальників.

Прес-служба КП «Міськтепловоденергія».