Четвер, 02 Травня 2024 р.
21 Вересня 2018

«LoveKa» ОБІЦЯЄ КРЕАТИВИТИ

Творча, креативна, амбітна, оригінальна молодь, яка складає третину населення нашого міста, матиме власний затишний куточок, де народжуватимуться нові цікаві та корисні проекти. Довгий час для творчих зборів молодих людей слугував прес-центр міської ради. Але відтепер ініціативною оазою міста стане молодіжний центр «LoveKa», відкриття якого відбулося вчора на другому поверсі приміщення Центрального стадіону.

«LoveKa» ОБІЦЯЄ КРЕАТИВИТИ 1

«LoveKa» ОБІЦЯЄ КРЕАТИВИТИ 2

Ініціатором і автором цієї ідеї стала ГО «Кам’яний острів», яка перемогла в конкурсі молодіжних проектів у рамках програми підтримки молодіжної політики. В результаті організація на реалізацію проекту отримала 50 тис.грн. із міського бюджету. За ці кошти активна молодь виконала ремонт в обраному приміщенні та закупила необхідну апаратуру. Тепер тут планується проводити різноманітні цікаві заходи, лекції, тренінги і зустрічі.

– Коли вперше зайшли до кімнати, то не знали, за що братися, адже тут усе благало ремонту й працьовитих рук, – розповідає ініціатор створення ГО «Творче об’єднання письменників і художників «Кам’яний острів» Тетяна Сметанюк. – Але, попри труднощі, нам вдалося реалізувати задумане – й тепер маємо власне гніздечко. Не могли обійтися без креативу, тому підлогу прикрасили різноманітними картами світу і Кам’янця-Подільського зокрема, аби показати молоді, що подорожувати та мріяти – це справді круто.

Першими відвідувачами центру вже стали учасники культурного форуму «Кам’яний острів», який проводиться цими днями (його програму можна почитати на стор.9).

Вікторія БОЯРШИНОВА.