Четвер, 02 Травня 2024 р.
12 Жовтня 2018

РЕМОНТ ПРИВОКЗАЛЬНОЇ ПІД ЗАГРОЗОЮ

Про це повідомив міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ на своїй сторінці у «Фейсбуку».

Як відомо, цього року за державні кошти мали відремонтувати дві ділянки об’їзної дороги: вулицю Північну та частину вулиці Привокзальної (до Князів Коріатовичів). На Північній роботи тривають, а от ремонт Привокзальної, судячи з усього, нам не світить. Принаймні, цього року.

«Відповідно до рішення постійно діючої колегії Антимонопольного комітету, Службу автомобільних доріг зобов’язано скасувати рішення про визначення ПП ВКФ «Будмонтажсервіс» переможцем процедури закупівлі – «Капітальний ремонт автомобільної дороги «Житомир-Чернівці» на ділянці вул.Привокзальна, – пише мер у соцмережі. – За неофіційною інформацією, ці кошти планують спрямувати на так званий «Тещин язик». Якщо це насправді так, то матимемо мінус один відремонтований дорожний об’єкт».

Під цим повідомленням на «Фейсбуку» свій коментар залишив заступник міністра інфраструктури України Юрій ЛАВРЕНЮК, який підтвердив неофіційну інформацію: «Кошти на будівництво частини об’їзної дороги (вул.Привокзальна) справді будуть спрямовані на завершення будівництва перевалу, т.зв. «Тещиного язика», в рамках однієї бюджетної програми, оскільки процедура тендера затягується, виконати роботи цього року буде неможливо, а дорогу на перевалі в цей час добудують до кінця!».

На думку заступника міністра, є недо­пустимим починати будівництво об’їзної наприкінці осені, а потрібно завершити хоча б ділянку на вул.Північна, на яку кошти виділили. Юрій Лавренюк пообіцяв, що наступного бюджетного року фінансування будівництва об’їзної дороги буде передбачено, наголосивши на необхідності вчасно пройти тендерні процедури.

«Зради тут немає, це є раціональне управління дорожнім будівництвом! Зрада, це коли асфальт кладуть у калабані чи по снігу!» – резюмував заступник міністра.