П'ятница, 03 Травня 2024 р.
3 Лютого 2012

НЕСТЕРОВ – МІТКЕВИЧ. ФIНАЛ?!

Протягом минулого року місцеві засоби масової інформації рясніли матеріалами про неоднозначну ситуацію із результатами виборів Слобідсько-Кульчієвецького сільського го­лови. Нагадаємо, що перемогу на чергових виборах 2010 р. отримав Руслан НЕСТЕРОВ.

Проте один із кандидатів на посаду сільського голови Марія МІТКЕВИЧ і її прихильники розпочали кампанію із судового

оскарження рішень щодо процесу виборів сільського голови, ухвалених на користь Руслана НЕСТЕРОВА.

Щоб розставити всі крапки над «і», Руслан Олегович звернувся до редакції з проханням оприлюднити наступний коментар: «Ухвалою Вищого адміністративного суду України від 25 жовтня 2011 р. залишено в силі Постанову Хмельницького окружного адміністративного суду від 3 березня 2011 р., згідно з якою, суд встановив такі основні тези: «Рішення сільської виборчої комісії від 11 грудня 2010 р. про повторний підрахунок голосів відповідає вимогам виборчого законодавства»; «у газеті «ПОДОЛЯНИН» від 17 грудня 2010 р. вперше було опуб­ліковано офіційне повідомлення сільської виборчої комісії з виборів сільського голови, яким визнано саме Руслана НЕСТЕРОВА»; «постанова сіль­ської виборчої комісії від 13 грудня 2010 р., якою обраним на посаду сільського голови визнано Руслана НЕСТЕРОВА, є єдиним чинним рішенням»; «Руслан Олегович НЕСТЕРОВ – єдиний законно обраний Сло­бідсько-Кульчієвецький сіль­ський голова».

Ухвалою Вінницького апеляційного адміністративного суду від 18 січня 2012 р. залишено в силі постанову Кам’янець-Подільського міськрайонного суду від 19 серпня 2011 р. і встановлено, зокрема, таке: рішення Слобідсько-Кульчієвецької сільської виборчої ко­місії, оформлене постановою №9 від 13 грудня 2010 р. про визнання обраним сільським головою Руслана Олеговича НЕСТЕРОВА, є єдиним чинним рішенням, ухваленим відповідно до Закону.

Руслан НЕСТЕРОВ, Слобідсько-Кульчієвецький сільський голова.