Вівторок, 30 Квітня 2024 р.
1 Червня 2012

ГАРЯЧІ РОЗМОВИ ПРО ХОЛОДНУ ЗИМУ

Кажуть, що про санки потрібно думати ще з літа. А от підводити підсумки опалювального сезону прийнято ще до початку спекотної пори. Саме це питання стояло першим на порядку денному вчорашнього засідання колегії РДА. 

Як зазначив начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ РДА Борис БЕЦ, опалювальний сезон 2011-2012 ра­йон переніс без особливих ускладнень, незважаючи на примхливі погодні умови. Та от чи на такій же позитивній ноті жителі району зустрінуть наступну зиму? Адже проблем, котрі потребують нагального вирішення, є чимало. В першу чергу, це застаріла мережа опалення центральної бібліотечної системи, ра­йонної дитячої музичної школи, РЦКМ «Розмай», необхідність заміни котла в жванець­кій музичній школі тощо.

Іншим питанням колегії став стан сплати податків до Пенсійного фонду. Чомусь це питання з часом не втрачає гостроти й ніяк не може знайти вирішення. Ті самі підприєм­ства-боржники, ті самі керівники, щоправда, сума боргу не зменшується, а щоразу збільшується.

Член колегії адміністрації Семен ДАРЧУК причину такої небажаної стабільності побачив у незадовільній роботі виконавчої служби і навіть запропонував звільнити керів­ницт­во, яке не виконує своєї роботи. 

Окрім того, на колегії заслухали рихтів­ського сільського голову Володимира ТИМЧУКА, котрий розповів про роботу виконкому своєї сільради.