Неділя, 28 Квітня 2024 р.
20 Липня 2012

В ОНОВЛЕНІЙ «КСЕНІЇ» ВІДГУЛЯЛИ ПЕРШИЙ БЕНКЕТ

ксеніяГотельний комплекс «Ксенія», який зовсім недавно пережив пожежу, нарешті розпочав новий відлік життя. Язики полум’я та язики пліткарів не завадили власниці готелю Галині ЛОКАЙ втриматися на плаву й уже через короткий термін після всього, що сталося, зустрічати гостей у відреставрованому бенкетному залі. 

Перше весілля у відбудованій «Ксенії» вже відсвяткували. Адже для проведення бенкетів комплекс готовий – відновлено фасад, ресторан, фойє та кухню. Трохи більше роботи з готельними номерами. 

– Завдяки нареченій, яка замовила зал на 15 липня, у нас було непереборне бажання якнайшвидше відкрити готель, – розповідає Галина Адамівна. – У народі кажуть, що переносити весілля – погана прикмета, тому дівчина й не хотіла відміняти святкування у «Ксенії». Я пообіцяла, що це весілля в нас відбудеться, і воно таки відбулося. 

ксеніяПарадоксально, але Галина Локай вдячна не тільки тим людям, які її підтримали, але й тим, хто розповсюджував усілякі чутки про те, що «Ксенією» зацікавилися столичні посадовці. Вона впевнена, що недоброзичливці, самі того не усвідомлюючи, якнайкраще оцінили готель. Бо навіщо б він здався багатим киянам, якби не був одним із кращих?

Галина Адамівна запрошує всіх святкувати важливі події у відреставрованому бенкетному залі з новим дизайном, обіцяє знижки і якнайкращі враження. А всі, хто не вірив у швидке відновлення «Ксенії», тепер, напевно, переконалися, наскільки жінка може бути сильною і відданою своїй справі, аби досягти задуманого.