Вівторок, 30 Квітня 2024 р.
1 Листопада 2013

ВІДЧИТАЛИ ДЕРЖРЕЄСТРАТОРІВ

Доволі багатою на емоції видалася чергова колегія райдержадміністрації, що відбулася 31 жовтня.

Хвилею обговорень і обурень захлиснуло, здавалось би, непримітне питання порядку денного про роботу реєстраційної служби Кам’янець-Подільського міськрайонного управління юстиції. Як виявилося, новостворена служба, що не проіснувала й року, встигла нажити собі не зовсім позитивний авторитет серед жителів району. Щойно керівник установи Віктор МАНЧУК відзвітував про своє ще зовсім юне і недосвідчене дитя, на нього посипався шквал критичних запитань і зауважень.

Віктор Манчук– Якщо до вас приходить людина з документами на реєстрацію, чому ваші спеціалісти не перевірять їх і не вкажуть на помилки, а через 14 днів просто пишуть офіційну відмову. І тоді їй знову потрібно йти по тому ж колу й платити ще раз держмито, а це ні багато ні мало 119 грн.? У селян складається враження, що з них навмисно деруть гро-ші, – не стримувала емоцій голова Голосківської сільради Валентина ПАРОВА.

Такі неясності намагався з’ясувати ледь не кожен другий сільський голова. Віктор Степанович погодився з низкою недоопрацювань і пообіцяв посилено працювати над їх виправленням.

Ганна СМІРНОВА-РОГОЖИНСЬКА.