Неділя, 05 Травня 2024 р.
30 Березня 2018

СПОРТСМЕНІВ ЗАОХОЧУВАТИМУТЬ ПРЕМІЯМИ

Олімпійські види спорту, доступні ліки, підсумки роботи і плани на майбутнє райдержадміністрації обговорювали 28 березня під час засідання колегії Кам’янець-Подільської РДА.

Досить часто до районної ради звертаються селяни із питанням щодо державної програми безкоштовного забезпечення ліками. Тому під час колегії в.о. головного лікаря районного Центру ПМСД Станіслав РОСТЕЦЬКИЙ повідомив, що торік на цю благородну програму було виділено 1 млн. 47 тис.грн., які всі й використали.

– 2017 було виписано понад 27 тисяч рецептів. Із початку року вже перейшли межу 6 тисяч, – каже Станіслав Францович. – Щоправда, цьогоріч на програму виділена менша сума, бо лише на 6 місяців.

Після ліків перейшли до питання розвитку олімпійських видів спорту в районі.

Зрозуміло, що в нас усе тримається на ентузіазмі як самих спортсменів, так і тренерів. І хоча, за інформацією начальника відділу культури, туризму, молоді та спорту Віктора ДОРОЖА, наші спортсмени займають лідируючі позиції в області з усіх видів спорту, все ж без фінансової підтримки їм важко. Тому на засіданні колегії вирішили підготувати пропозицію на сесію райради, аби виділяти премії тренерам і переможцям змагань.