Неділя, 28 Квітня 2024 р.
15 Червня 2018

ОТГ РОЗШИРЮЮТЬ МЕЖІ ТА ДБАЮТЬ ПРО БЛАГОУСТРІЙ

Минулий тиждень був багатим на сесії сільських рад.

8 червня відбулося засідання сесії Гуменецької ОТГ, а 11 – Жванецької.

Гуменецькі обранці підтримали добровільне приєднання сіл Цикова і Карачківці Чемеровецького району до Гуменецької ОТГ та затвердили план оргзаходів щодо приєднання.

Також депутати внесли зміни до комплексної Програми соцзахисту населення ОТГ на 2016-2018 роки, до сільського бюджету, а ще встановили місцеві податки і збори на 2019 р.

Жванецькі обранці свою позачергову сесію провели у приміщенні Сокільського будинку культури. Традиція проводити засідання кожної сесії в різних куточках громади, започаткована сільським головою Тетяною КРИВОРУЧКО, допомагає ознайомити депутатів з усіма населеними пунктами, бути ближчими до людей і їхніх потреб.

Того дня депкорпус призначив першого заступника сільського голови – Тетяну АТАМАНЮК, яка досі була начальником відділу фінансів.

Знаковою подією стало створення комунального підприємства і призначення його директором Сергія КОЗАКА. У громаді сподіваються, що КП вирішить низку проблем і створить умови для надання своєчасних і якісних комунальних послуг, а також забез­печить новий рівень благоустрою громади.

Багато уваги керівництво громади приділило обговоренню питань навколишнього середовища, зокрема проблем, які виникають через використання аграріями небезпечних пестицидів і гербіцидів.

Після сесії депутати і сільський голова відвідали Сокільську школу і ДНЗ, де зустрілися з педагогічними колективами, оглянули приміщення, вислухали проблеми і сподівання освітян.