Вівторок, 07 Травня 2024 р.
13 Грудня 2013

Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО ЗУСТРІВСЯ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ

Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО  ЗУСТРІВСЯ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУУ вирі напружених подій в Україну завітали член комітету закордонних справ Сейму Польщі, представник Парламентської асамблеї ОБСЄ Міхал ЩЕРБА і голова фундації «Відкритий діалог» Бартош КРАМЕК.

Під час свого перебування в Києві вони зустрілися з народним депутатом України Володимиром МЕЛЬНИЧЕНКОМ, який неодноразово виступав за євроінтеграційний вектор розвитку нашої держави. Сторони обговорили ситуацію в державі, торкнулися і перспектив підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

У ході перемовин гості з Європи зазначили, що стурбовані ситуацією в Україні та бажають якнайшвидшого вирішення проблеми мирним шляхом. Вони підтримують мітингувальників на Євромайдані та вважають, що голос народу повинен бути почутим, адже це є основоположним принципом демократії. Торкнулися правових та економічних перспектив нашої держави. Представники ЄС розповіли, що підписання Угоди про асоціацію відкриває українським товаровиробникам доступ не лише до європейських ринків, але й до ринків багатьох інших країн-партнерів з усього світу, що повинно суттєво сприяти розвитку вітчизняної економіки.

– Я завжди підтримував шлях на євроінтеграцію і надалі це робитиму, – зазначив на зустрічі Володимир Мельниченко. – Не бачу кращих стандартів життя, ніж ті, що існують у Європейському Союзі. Під час виборчої кампанії я обіцяв виборцям докласти максимум зусиль для того, аби Україна вступила до європейського співтовариства. І тому моя позиція є непохитною, адже за свої дії відповідаю перед громадою, яка обрала мене представляти свої інтереси. Вважаю, що держава повинна працювати для людини, а не навпаки. Вже неодноразово зазначав, що схиляю голову перед молоддю, яка в мирний спосіб продемонструвала власну позицію. Саме тому виходжу на Євромайдан, адже думку народу мають почути.

Крім того, Володимир Володимирович запропонував відвідати Євромайдан і гостям, які вкотре переконалися, що Україна – це європейська держава.

Прес-служба народного депутата України

Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА.