П'ятница, 26 Квітня 2024 р.

КРИМІНАЛ

ВРЯТУВАЛИ ДІВЧИНКУ З НОЖОВИМ ПОРАНЕННЯМ

На Кам’янеччині поліцейські надали домедичну допомогу 8-річній дівчинці, яка зазнала ножових поранень.
28 травня, близько 19.00, надійшло повідомлення від жителів одного із сіл Кам’янеччини про те, що поранилася сусідська дівчинка. Вона скривавлена прибігла до сусідки і просила про допомогу. Жінка викликала «швидку» та поліцію.
Патрульний екіпаж відділення поліції №1 Ка­м’янець-Подільського РУП за лічені хвилини приїхав на виклик. Оскільки «швидка» була ще в дорозі, поліцейські Віталій Данилюк і Артем Штих оглянули дівчинку, виявили ножові поранення, після чого зупинили кровотечу і наклали пов’язку. Далі правоохоронці дитину передали медикам. Її госпіталізували до райлікарні, де прооперували.
На місце події виїхали слідчо-оперативна група та ювенальний поліцейський. Як з’ясувалося, сусідам дівчинка сказала, що поранилася, коли різала хліб. Проте під час перевірки всіх фактів і спілкування з учасниками події поліцейські з’ясували, що до нанесення ножових поранень потерпілій може бути причетний її 12-річний брат.
Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України і наразі встановлюють обставини події.

ТРИ ПРОТОКОЛИ НА ВОДІЯ

У Кам’янці-Подільському патрульні виписали водієві аж три протоколи за порушення.
Екіпаж відділу реагування патрульної поліції отримав повідомлення про ДТП, винуватець якої покинув місце події. Поліцейські встановили автомобіль і особу водія та поїхали за адресою його проживання. Під час перевірки виявилося, що той нетверезий. Чоловік повідомив патрульним, що випив після скоєння ДТП.
Мало хто з громадян знає, але за вживання алкоголю після ДТП також є адмінвідповідальність. Не знав про відповідальність і 63-річний кам’янчанин, який вчинив ДТП та спокійно поїхав додому пити пиво.
Таким чином водій скоїв три адміністративні правопорушення та отримав від поліцейських по протоколу за кожне з них: ст.124 (ДТП), ст.122-4 (з’їзд із місця ДТП) та ч.4 ст.130 (вживання алкоголю після ДТП). Міру покарання визначить суд.
Нагадуємо водіям, що при скоєнні ДТП заборонено з’їзд із місця події, а також вживання алкоголю.

За інформацією Кам’янець-Подільського РУП.

 

КУПИВ КОТА В МІШКОВІ

У сервісному центрі МВС м.Кам’янця-Подільського перереєстрація автомобіля VW Pas­sat, придбаного за кордоном, завершилася викликом поліції.
Під час огляду авто судовим експертом було виявлено, що ідентифікаційний номер кузова піддавався зміні, а дублююча табличка з номером кузова була виготовлена і закріплена кус­тарним способом.
Тому вкотре наголошуємо: будьте обережними при купівлі авто. Найбезпечніший спосіб придбання транспортного засобу – це укладення договору купівлі-продажу та перереєстрація в сервісному центрі МВС.

За інформацією СЦ МВС у Хмельницькій області.