Неділя, 28 Квітня 2024 р.

КРИМІНАЛ

5 РОКІВ ЗА ЗБРОЮ

Апеляційний суд залишив без змін вирок суду першої інстанції (покарання у вигляді 5 років позбавлення волі) щодо жителя Кам’янеччини, який виготовляв і продавав зброю. Торік у травні 57-річного чоловіка визнано винним у незаконному виготовленні, носінні, зберіганні та збуті вогнепальної зброї. Упродовж листопада 2022 – січня 2023 року зловмисник виготовляв і збував саморобні однозарядні гладкоствольні дульнозарядні пістолети. Продавав небезпечні «іграшки» за символічну суму – 500 грн.

ВЧИНЯВ КРАДІЖКИ ТА ДТП

На 5 років та 7 місяців за грати потрапить 29-річний раніше неодноразово засуджений кам’янчанин. Спочатку наш земляк, не маючи посвідчення водія на авто «Volvo V40», виїхав за межі проїжджої частини та врізався в дерево. Внаслідок ДТП пасажир авто зазнав тілесних ушкоджень. За декілька місяців злочинець вкрав із сест­ринської кімнати в Перинатальному центрі Кам’янця сумку працівниці медзакладу. До вироку суду чоловік перебував під вартою в Чернівцях, де також вчинив крадіжку.

Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

ОБІКРАВ, АЛЕ ЗА ГРАТИ НЕ ПОТРАПИВ

Недавно повідомлялося, що минулого місяця місцева жителька звернулася до поліції та повідомила, що її обікрали. Потерпіла разом із матір’ю пішли в гості, а в цей час у її квартирі співмешканець поцупив ювелірні прикраси вартістю майже 50 тис. грн, а також прихопив ключі від квартири її матері, звідки викрав 20 тис. грн готівкою. Оперативники Кам’янець-Подільського РУП затримали злодія.
Міськрайонний суд уже виніс вирок крадію – 5 років умовно з іспитовим строком на три роки.

За інформацією Кам’янець-Подільського РУП.