Неділя, 05 Травня 2024 р.
23 Січня 2015

МІКРОАВТОБУС ІЗ ОДЕСИ РОЗБИВСЯ В ШАТАВІ

Через страшну аварію, що 17 січня сталася у Шатаві, шестеро пасажирів «Mercedes Vito» зазнали травм, а водій втратив життя. Автомобіль із родиною одеситів виїхав на зустрічну смугу та врізався у МАЗ.

МІКРОАВТОБУС ІЗ ОДЕСИ РОЗБИВСЯ В ШАТАВІЯк повідомляє інспектор ДПС взводу з обслуговування стаціонарного поста №2 Віталій ТАРНАВСЬКИЙ, о 7.35 на крутому схилі водій мікроавтобуса, який курсував зі сторони Хмельницького, не вибрав безпечної швидкості на вологій дорозі та не впорався з керуванням. Авто виїхало на «зустрічку», де зіткнулося з МАЗом.

Внаслідок аварії водій вантажівки не постраждав, а от рятувати людей, котрі були в мікроавтобусі, довелося декільком бригадам «швидкої» з Кам’янця та Дунаївців. Постраждалих госпіталізували, серед них і дворічна дитина, яка зазнала струсу головного мозку. Ввечері цього ж дня в реанімації від важких травм помер хлопець, котрий був за кермом «Mercedes». За день до аварії він відсвяткував 20-річчя. Однією з причин ДТП, які розглядають працівники міліції, могло бути те, що після тривалої поїздки водій заснув за кермом.