Субота, 27 Квітня 2024 р.
27 Травня 2016

ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ «PRIUS» НА ДТП НЕ ДОЇХАВ

ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ «PRIUS» НА ДТП НЕ ДОЇХАВ

– П’ять автомобілів, один із яких – поліцейський, стали учасниками ДТП 25 травня.

На перехресті проспекту Грушевського з Червоноармійською не розминулися «Toyota Prius» та «Fiat». Хто кому мав надати дорогу – наразі встановлює прокуратура. Не в тому місці та не в той час опинилися також «Geely», «Ford Kuga» і ще одна «Toyota», які потрапили під удар.

Обставини ДТП того ж дня прокоментував начальник міськвідділу поліції Ігор КШЕМІНСЬКИЙ. З його слів, службовий автомобіль «Toyota Prius» їхав по проспекті на виклик у напрямку міста з увімкненим звуковим сигналом і проблисковими маячками.

– Водій автомобіля «Fiat» рухався по вул.Червоноармійська в напрямку стоматологічної поліклініки, не пропустив службового автомобіля зі спецсигналами й допустив зіткнення з ним. Після цього втратив керування та зіткнувся із трьома іншими авто, – пояснює Ігор Сигізмундович.

Одразу на місці пригоди, де зібрався натовп перехожих, поліцейського, який був за кермом «Toyota Prius», перевірили на стан сп’яніння. У момент ДТП той був тверезим. Щоправда, зазнав струсу головного мозку.

Розсіченням брови відбувся й водій «Fiat». На місці ДТП він пояснив, що їхав на зелений сигнал світлофора, почув сирену поліцейської машини, але діватися вже не мав куди.


 – Не встигло на вулиці задощити, як на «Тещиному» знову трапилася аварія. Як повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Хмельницькій області, 25 травня, близько 14.00, неподалік від Гуменців зіткнулися два авто. Підступність цієї дороги не врахував  49-річний мешканець с.Теліженці Ізяславського району. На своєму МАЗі із напівпричепом чоловік зіткнувся з автомобілем «Skoda Favorit», за кермом якої сидів 49-річний черкащанин. Він і його пасажир важко травмувалися, тому були госпіталізовані до міської лікарні. На місці ДТП попрацювати довелося й рятувальникам.