Неділя, 28 Квітня 2024 р.
24 Лютого 2017

ДТП

МАРШРУТКА – КРАЙНЯ, А ХТО ВИНЕН?

МАРШРУТКА - КРАЙНЯ, А ХТО ВИНЕН?

Одразу два легковики заїхали в маршрутку 21 лютого. Аварія за участі трьох авто сталася на перехресті пр.Грушевського та вул.Героїв Небесної сотні.

Як повідомляють у міськвідділі поліції, близько 13.00 автомобіль «Hyundai» рухався по проспекту в напрямку центру міста, а «Lada Priora-2107» їхала вулицею Героїв Небесної сотні. Цією ж вулицею прямувало маршрутне таксі, яке повертало на проспект. У цей момент хтось із водіїв, порушуючи правила дорожнього руху, не надав переваги в русі та спричинив аварію. В результаті обидва зіткнулися з маршруткою, яка була заповнена пасажирами. На щастя, ніхто з людей не травмувався. Серед авто найбільше постраждав «Hyundai».

Наразі правоохоронці встановлюють обставини ДТП і просять очевидців повідомити про факти, які можуть допомогти встановити винуватця аварії. Інформацію надавати за номерами: 102, 6-45-85 або в міський відділ поліції.

РОЗТРОЩИВ ВАЗ

Ще одна автопригода в місті сталася 22 лютого неподалік від «Подільського центру ПТО», на пр.Грушевського.

За інформацією ГУ Нацполіції в Хмельницькій області, 37-річний кам’янчанин, який їхав за кермом «Nissan X-Trail», допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-21065 під керуванням 53-річного мешканця Деражні. Внаслідок ДТП водій ВАЗу і його пасажир зазнали тілесних ушкоджень та були госпіталізовані до міської лікарні.