Середа, 08 Травня 2024 р.
9 Лютого 2018

ДТП

НА «ТЕЩИНОМУ» ПЕРЕКИНУЛАСЯ ФУРА

НА «ТЕЩИНОМУ» ПЕРЕКИНУЛАСЯ ФУРАУ ніч на 7 лютого на «Тещиному» перевернулася фура. 51-річного водія – громадянина Туреччини – доставлено до лікарні.

Встановлено, що водій на вантажному автомобілі «Mercedes Actros» із напівпричепом-рефрижератором, рухаючись у напрямку Кам’янця-Подільського, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, після чого автомобіль перекинувся. У результаті ДТП чоловік зазнав забою колінного суглоба й нирки і був госпіталізований до міської лікарні №1. Наразі його стан задовільний.

Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Обставини події з’ясовуються. 

ЗБИВ СТОВП І УТІК

6 лютого екіпажу дорожньої поліції повідомили, що в с.Жванець авто «Renault Kangoo» на­їхало на електроопору. Прибувши на місце, патрульні виявили пошкоджений стовп, а винуватець із місця пригоди втік. Утім недалеко. Його пошкоджений автомобіль виявили під час обстеження населеного пункту. Чоловік зізнався, що скоїв аварію, приїхав додому і вживав алкоголь. На нього склали адмін­протокол.

ДВІ АВАРІЇ ЗА ДЕНЬ

3 лютого в районі сталося одразу дві аварії.

Удень поблизу с.Панівці 26-річний житель с.Велика Слобідка, керуючи автомобілем «Ford Transit», наїхав на пішохода – 55-річного жителя с.Шутнівці, який у результаті ДТП зазнав тілесних ушкоджень. Йому надали меддопомогу без госпіталізації.

А близько 18.30 поблизу с.Малозалісся 30-річний житель Сахкаменю, керуючи автомобілем ВАЗ-21013, зіткнувся з мопедом «Kanuni» під керуванням 53-річного кам’янчанина. В результаті ДТП мопедист зазнав закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійної рани голови, забою хребта. Його госпіталізували до міської лікарні №1.

За матеріалами ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.