Вівторок, 07 Травня 2024 р.
13 Грудня 2013

ПОДІЇ ЗА 9-13 грудня

ЗА 5 АВТО – 5 РОКІВ?

Неповнолітньому кам’янчанину, котрий уночі обікрав п’ять автівок, не вдалося уникнути правосуддя – таку новину «ПОДОЛЯНИНУ» повідомив заступник начальника – начальник кримінальної міліції міськвідділу Олександр КУЛЬКО.

15-річний крадій, який ніде не навчався, повиносив з автомобілів, припаркованих у дворах, усі цінні речі (автомагнітоли, акустичні колонки, готівку, окуляри тощо). Хлопець зізнався, що так заробляв на прожиття.

Наразі зловмисника затримано, за фактами крадіжок відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 ККУ, яке передбачає позбавлення волі до 5 років.

Правоохоронці застерігають водіїв: не залишайте в автомобілях цінних речей і документів!

ОЦЕ ТАК ЗГОЛОДНІЛИ!

Злочинний квартет із сусідньої області днями затримали міські правоохоронці. Місцем для скоєння злочинів жителі Хотина обрали саме Кам’янець-Подільський. Вони спостерігали за автомобілями, які підвозили продукти харчування до торгових точок. Доки розвантажували товар і заносили його у магазини, спритні крадії за лічені хвилини із незачиненої «ГАЗелі» та «Renault» викрали ковбаси, сири та пельмені. Однак міліціонерам усе ж таки вдалося впіймати на гарячому 18-річного, 22-літнього і двох 24-річних молодиків. Серед затриманих – двоє братів. Речові докази повернуто власникам магазинів.

ЗНИКАЮТЬ НОМЕРИ

На Хмельниччині злодії почали «заробляти», знімаючи з автомобілів номерні знаки іноземних країн і повертаючи їх власникам авто за символічну плату в 300 грн.

Лише у ніч на 9 грудня в нашому місті жертвами невідомих злодюг стали троє водіїв. Вони залишили авто з номерними знаками Франції, Іспанії та Білорусі поблизу будинків, а на ранок помітили, що номери зникли.