П'ятница, 03 Травня 2024 р.
27 Червня 2014

КРИМІНАЛ

ПОКАРАННЯ ЗА НІЧ ГУЛЯНКИ

Днями працівники карного розшуку міськвідділу міліції затримали 18-річного грабіжника, який ще у травні зірвав із шиї молодої кам’янчанки золотий ланцюжок з хрестиком.

Як розповів оперуповноважений СКР Роман КОБИЛЮК, уже наступного дня хлопець заніс прикрасу до ломбарду і вторгував за неї 2 тис.грн. Ці гроші разом з другом прогуляв у нічному клубі. Хлопець не очікував, що на порозі його квартири незабаром таки з’являться правоохоронці.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 ККУ. Слідчий готує матеріали для передачі до суду, який і винесе свій вердикт юнакові.

Наталія КАСАПЧУК, речник міськвідділу міліції.

АКТИВНИЙ БІЙ БРАКОНЬЄРАМ

Війну рибним браконьєрам оголосили у райвідділі міліції. Лише за чотири дні активної роботи на гачок водних міліціонерів потрапили п’ятеро зловмисників, котрі поблизу сіл Устя, Бабшин, Врублівці та Сокіл промишляли незаконним виловлюванням риби із Дністра. В їхні нелегальні сітки потрапила понад сотня рибин.

Серед затриманих – жителі Кам’янеччини і хмельничанин. Їх міліціонери зловили на гарячому, коли вони витягали рибальські сітки зі здобиччю, і притягнули до відповідальності.

Загалом же за останні два місяці правоохоронцями райвідділу міліції задокументовано 30 фактів незаконного виловлювання риби.

Галина МИХАЛЬСЬКА.