Середа, 08 Травня 2024 р.
12 Січня 2018

КРИМІНАЛ

ПЛАТА ЗА ДОВІРУ

Без грошей, квартири і документів залишився 41-річний кам’янчанин, який довірився знайомому.

Як повідомляє поліція, історія тягнеться ще з 2016 р. Кам’янчанин розповів 49-річному товаришеві, що має гроші й хоче придбати квартиру та переофор­-мити її. Спритний чоловік одразу ж по­годився допомогти, мовляв, давай гро­-ші, а з документами я владнаю. Як наслідок – ошуканий містянин залишився без 216 тис.грн., документів і омріяної оселі.

За фактом шахрайства відкрито кри­мінальне провадження.

ПІСЛЯ РІЗДВА – НА ДІЛО

Чималий куш увірвав невстановлений злодюжка, який обікрав кіоск. Злочин стався в ніч на 8 січня на території автовокзалу, на вул.Князів Коріатовичів. У 32-річної власниці він викрав близько 35 тис.грн. 

«ЧИСТКА» АВТО

Під прицілом злочинців опинилися і транспортні засоби. У той час, коли всі люди мали Святу вечерю, невстановлена особа проникла до автомобіля, припаркованого на вул.Молодіжна. Із ВАЗ-2106, що належить 52-річній кам’янчанці, невідомий викрав акумуляторну батарею.

У ніч на 8 січня в дворі будинку на вул.Князя Володимира невідомий з ав­томобіля «Mercedes Vito» 20-річного ка­м’ян­чанина викрав автомагнітолу.

А в ніч на 10 січня з автомобіля «Volks­wagen» поцупили номерні знаки. Авто належить 19-річному юнакові, було припарковане в дворі будинку на вул.Героїв Небесної сотні.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.