Неділя, 05 Травня 2024 р.
28 Вересня 2018

КРИМІНАЛ

СУД ВІДПУСТИВ, ПОЛІЦІЯ ЗНОВУ ВПІЙМАЛА

Міські поліцейські затримали злочинця, який скоював крадіжки та перебував у розшуку.

Чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Цьогоріч у січні його затримали працівники кримінальної поліції, однак суд вирішив відпустити злочинця під заставу. На волі той, здійснивши декілька крадіжок, накивав п’ятами.

23 вересня злочинця на гарячому, при спробі викрасти гаманець із жіночої сумки, затримали працівники Ярмолинецького відділу поліції та передали до Кам’янця-Подільського.

Наразі чоловік перебуває в ІТТ, він звинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 (грабіж) ККУ, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

НАКРАВ ІНСТРУМЕНТІВ НА 35 ТИСЯЧ

До міськвідділу поліції надійшло повідомлення, що на вул.Чехова невідома особа, віджавши вікно, проникла в підвальне приміщення житлового будинку.

Звідти поцупила електроінструментів на суму 35 тис.грн. Поліція з’ясувала, що крадіжку скоїв 39-річний кам’янчанин. Частину викра­деного зловмисник зумів прода­-ти. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами міськвідділу поліції.