Середа, 01 Травня 2024 р.
30 Березня 2012

ЗДАВАЙТЕ ЗБРОЮ ТА СПІТЬ СПОКІЙНО!

13-24 березня на території міста проводилася операція «Зброя та вибухівка», під час якої працівниками сектору карного розшуку було задокументовано факт збуту вибухової речовини (тротил) 40-річним кам’янчанином.

Як повідомила помічник начальника міськвідділу міліції із ЗГ та ЗМІ Наталія КАСАПЧУК, за фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст.263 ККУ. Пра­ців­ники служби дільничих інс­пекторів міліції виявили та задокументували факт зберігання холодної зброї (кастет), за яким порушено кримінальну справу за ч.2 ст.263 ККУ. За період проведення операції працівниками блоку громадської безпеки було виявлено 6 адміністративних правопорушень, пов’язаних зі зберіганням зброї. Винні особи притягнуті до відповідальності. 

А 1-30 квітня проводитиметься місячник добровільної здачі будь-якої зброї та боєприпасів. Громадяни, які в  цей період добровільно здаватимуть зброю чи боєприпаси в органи внутрішніх справ, звільняються від кримінальної та адміністративної від­повідальності за незаконне зберігання з правом наступної реєст­рації зброї в особисте користування згідно з чинним законодавством.

По довідки звертатись: 3-91-52, 9-11-12, 102, 9-10-02.

Керівництво К-П МВ УМВСУ в Хмельницькій області.