Вівторок, 30 Квітня 2024 р.
11 Вересня 2015

РАЙОН ЧЕХОВА ПЕРЕПЛЮНУВ ЧИКАГО

Жителі трьох кам’янецьких багатоповерхівок не можуть спати спокійно – вже другий рік їхні оселі потерпають від навали квартирних крадіїв. 

– За цей період майже кожна третя квартира була пограбована, – обурюється житель будинку на Хмельницькому шосе, 19. – Злочинці «бомблять» не лише помешкання, а й автомобілі та гаражі. Всі ці факти міліціонери ретельно занотовують, але ловити злочинців не поспішають. Коли тиждень тому «почистили» квартиру сусіда, то він прочекав на них 40 хвилин. Ми ж маємо свій погляд на події та підозрюємо, що крадіжки в наших трьох будинках відбуваються за наводкою.

Із житла майже 20 мешканців будинків, що на Хмельницькому шосе, 19 й 19а та Чехова, 45, грабіжники вже встигли винести кругленьку суму грошей, не один грам золота і срібла, побутову техніку, одяг та інші цінні речі. Міліція ж розводить руками, мовляв, слідство триває – крадіїв шукаємо.

Окрім серії крадіжок, жителі цього району потерпають і від збоченців.

– Тиждень тому в нашому дворі невідомий тягнув дівчину в кущі, – продовжує скаржитися чоловік. – Їй вдалося вирватися та втекти. А неподалік від ігрового майданчика підозрілий чолов’яга не соромився показувати дітям свої «принади». Мешканці його затримали та передали до рук правоохоронців.

P.S. Тим часом розмови про збоченця, котрий заманює дітей, поширюються по всьому місту. Кам’янчани схвильовані та чекають дій і офіційних коментарів від міліції.