П'ятница, 03 Травня 2024 р.
22 Лютого 2019

РИБАК ПОПОВНИТЬ БЮДЖЕТ СЕЛА

За втручання Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури в бюджет сільської ради буде відшкодовано понад 20 тис.грн. збитків, завданих незаконним виловом риби, вчиненим на території природно-заповідного фонду.

Встановлено, що, згідно з ухвалою Кам’янець-Подільського міськрайонного суду, в період із 21.00 11 вересня до 6.00 12 вересня 2018 р. місцевий житель на Дністровському водосховищі поблизу с.Сокіл, що відноситься до НПП «Подільські Товтри» і є територією природно-заповідного фонду, в порушення вимог чинного законодавства, усвідомлюючи протиправність дій, із метою власного збагачення, не маючи права на виловлювання рибних біоресурсів та відповідного дозволу, за допомогою забороненого знаряддя здійснив незаконний вилов риби (судак, лящ, плітка, карась, окунь звичайний, короп, вирезуб, який, до речі, занесено до Червоної книги України).

У межах реалізації представницьких повноважень Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою заявлено позов в інтересах Жванецької сільської ради до місцевого жителя про відшкодування збитків, завданих незаконним виловом риби, на суму 21 тис.грн.

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура.