Субота, 04 Травня 2024 р.
12 Вересня 2014

ОЦЕ ВЖЕ ГРА, НА ЯКУ ХОЧЕТЬСЯ ДИВИТИСЯ

Кажуть, нема лиха без добра. Отримавши неприємну поразку в попередній грі, наша мотобольна команда «Поділля» прагнула реабілітуватися перед уболівальниками. І їй це вдалося. У матчі з «Колосом» (смт Нові Санжари) кам’янчани були близькі до перемоги, але й нічия 2:2 дозволила їм залишати поле із піднятими головами.

ОЦЕ ВЖЕ ГРА, НА ЯКУ ХОЧЕТЬСЯ ДИВИТИСЯРозпочнемо із навколоігрового моменту. Якщо минулого разу наші мотоболісти презентували синьо-жовту форму, то цього разу в кольори прапора вони розфарбували мотоцикли. Враховуючи те, що й трибуни в нас у національних барвах, можна констатувати: «Поділля» зовні уособлює Україну.

Склад нашої команди залишився незмінним. Капітан, ветеран і єдиний «легіонер» «Поділля» Віталій П’янов, незважаючи на попередню критику, знову був запрошений на гру, але тепер йому судилося стати героєм. Саме П’янов ще у першому таймі двічі вразив ворота суперника. «Поділля» вело в рахунку 2:0 на самому початку зустрічі – складно повірити!

Варто відзначити і злагодженішу гру подолян у захисті – молоді хлопці почали показувати більш зрілу та дисципліновану гру, а воротар Вадим Грушковський, який відстояв три тайми, демонстрував чудеса реакції, відбиваючи складні удари.

Втім треба сказати, що «Колос» здаватися теж не збирався. Суперник активно намагався відігратися, але весь другий тайм «Поділля» протрималося. В третьому таймі наші гравці пропустили прикрий гол, але логічно, що все одно продовжували грати більше на захист. Проте втримати переможний рахунок таки не вдалося – в четвертому таймі ми пропустили другий м’яч. Правда, після цього кам’янчани «ожили» – і кінцівку гри провели активніше за суперника, хоч і дивідендів це не принесло.

Звісно, було шкода, що кам’янчани упустили перемогу, але погодьтесь: якби перед грою нам «напророкували» такий рахунок – ніхто б не відмовився. Більшість гадала, що в цьому сезоні нашій «зеленій» команді світять лише поразки. Але хлопці ростуть.

Погляньмо на турнірні позиції. Команди із Донбасу – єнакіївський «Союз-3» та кіровський «Антрацит», на жаль, через війну, ймовірно, не зможуть дограти чемпіонату. Таким чином, на сьогодні в грі залишаються лише чотири команди. «Восход» із Вознесенська вже може святкувати чемпіонст-

во – його ніхто не наздожене. Команди із Полтавщини «Колос» та «Нива» ділитимуть між собою «срібло» та «бронзу». «Поділля», хоч і ні на що не претендує, на розподіл медалей вплине, адже свою останню гру сезону проведе із «Нивою».

Отож, цієї суботи «Поділля» та благодійний фонд «МіСт»

ім.Михайла Савенка запрошують всіх о 18.00 на мотобольний стадіон. Суперник із с.Вишняки приблизно рівний за силою із «Колосом», тож наші мотоболісти потребують підтримки, аби їхній фінальний акорд звучав позитивно. Можливо, ще рано їх розхвалювати, але, принаймні, вони починають показувати гру, на яку хочеться дивитися.