Неділя, 28 Квітня 2024 р.
15 Травня 2015

ГОНКИ ПОВЕРТАЮТЬСЯ – ТРАНСПОРТ ЗМІНЮЄТЬСЯ

16 травня у с.Колибаївка відбудеться 4-й етап чемпіонату України з кантрі-кросу для квадроциклів «Country-Cross Кам’янець-Подільський».

ГОНКИ ПОВЕРТАЮТЬСЯ - ТРАНСПОРТ ЗМІНЮЄТЬСЯЧимало кам’янчан із ностальгією згадують часи, коли у нас проводилося авторалі. Але тепер гонки повертаються, причому на більш видовищному транспорті. Раніше на квадроциклах більше ганяли у Східній Україні, але через тамтешні події географія етапів чемпіонату країни змістилася на захід. Зручна для огляду траса на околиці Колибаївки сподобалася організаторам.

Змагатимуться близько 50 екіпажів з усієї України. Це не лише досвідчені водії, а й діти, починаючи з восьми років. Чотири дорослі екіпажі представлятимуть і Кам’янець-Подільський.

– Чемпіонат проводитиметься під гаслом «Схід і Захід разом», – розповідає співорганізатор етапу Геннадій ТРУШЕВ. – Серед учасників є й екіпаж, де штурман – зі Львова, а пілот – із Луганська.

Під час змагань відбуватиметься благодійне збирання коштів для кам’янчанина-учасника АТО, який потребує лікування.

Для всіх охочих подивитися на перегони буде організовано безкоштовний транспорт до місця проведення змагань. Виїзд з 9.00 до 10.00 з місця неподалік від перехрестя вулиць Князів Коріатовичів і Шевченка та управління праці й соцзахисту населення, повернення з Колибаївки – з 16.00 до 17.00.

Нагородження переможців відбудеться вже в місті, на площі Польський ринок, з 19.00.