Субота, 27 Квітня 2024 р.
27 Січня 2017

«БОЯГУЗ НЕ ГРАЄ У ХОКЕЙ»

24 січня на території «Гала-Готелю» зібралися прихильники хокею, щоб взяти участь у змаганнях на Кубок міського голови.

«БОЯГУЗ НЕ ГРАЄ У ХОКЕЙ»

У фіналі збірна викладачів К-ПНУ «Професор» перемогла команду підприємців «Смерть айфону» – 7-3. Всього грали 4 команди. Судив власник готелю Анатолій Ковальський.

Найкращим гравцем, безсумнівно, став Олександр Сич, який і забивав, і асистував, а бомбардиром – Віталій Авінов (обидва з команди «Професор»). Відзначилася голом і єдина жінка-«професор» Аліна Боднар.

Турнір відбувся в рамках проведення «Зимових забав», присвячених I Зимовим олімпійським іграм, що проводилися у французькому місті Шамоні 1924 р. Примітно, що 35 років тому на міському стадіоні теж відбувалося Свято зими! Цьогоріч забави організували Анатолій Ковальський, міська рада та К-ПНУ ім.Івана Огієнка.

Крім різноманітних конкурсів, також грали у дартс, боулінг, каталися на ковзанах, змагалися на влучність у тирі. На свято прийшли не лише студенти та учні, а й чимало дорослих, а також представники міської влади. Із цікавістю спостерігали за дійством і збірна важкоатлетів з Азербайджану та перший заступник голови Хмельницького обласного відділення НОК України Віктор Флентін. Поруч із льодовим майданчиком присутніх пригощали чаєм, козацьким кулешем, глінтвейном і солодощами.

Як зазначив ведучий змагань та один з ініціаторів заходу – завідувач кафедри легкої атлетики К-ПНУ Леонід Гурман, це не поодинока акція популяризації зимових видів та свята спорту. В планах – лижні баталії та інші заходи. Тож кам’янчан обіцяють ще приємно здивувати.

Колектив національного університету дякує головному спонсору Анатолію Ковальському за можливість проведення змагань.

Дмитро БОЙКО.