Середа, 01 Травня 2024 р.
26 Жовтня 2018

100 РОКІВ, А ЯК БІГАЮТЬ!

22 жовтня, у 100-річчя К-ПНУ імені Івана Огієнка, відбувся наймасштабніший спортивний захід – 3-кіломет­ровий «Пробіг заради здоров’я».

100 РОКІВ, А ЯК БІГАЮТЬ!Центром події символічно стала Європейська площа, де вранці організатори (кафедра легкої атлетики на чолі із завіду­вачем Леонідом Гурманом) спільно з адміністрацією університету та факультетом фізичної культури (декан Іван Стасюк) плідно попрацювали над програмою і задали моторного темпу 200 учасникам. Долучилися до заходу і представники обласної філії НОКу, Федерації легкої атлетики і прославлений спортсмен, випускник закладу-ювіляра, багаторазовий чемпіон і учасник Олімпійський ігор на дистанції 1500 м Іван Гешко.

У результаті змагань переможцями в номінаціях дорослі, діти та ветерани стали:

І місце – Олег Миронець і Тетяна Палінкаш, Андрій Атаманюк і Юлія Онопрійчук, Віктор Моспан і Зінаїда Франкова; ІІ – Іван Гешко і Олександра Герзель, Дмитро Шварчевський та Ірина Шершал, Сергій Сербалюк та Майя Петрук; ІІІ – Віталій Косовський та Альона Пашінова, Володимир Саянчук і Валерія Бибак, Володимир Андруховський.

Задоволення отримали й ті, хто змагався, і ті, хто палко вболівав та підтримував, а для присутніх були запальні танці від університетської групи підтримки, фотозона з олімпійськими чемпіонами та смачний сюрприз від компанії «Український кристал», що підготував 8000 кексів у вигляді іменинника – 100-річного університету. Увечері серед факультетів на базі «Гала-готелю» відбулися змагання з боулінгу, де перемогла команда факультету фізичної культури.